Tandarts Arnhem | Praktijkregels - Tandarts Arnhem

Ga naar de inhoud
Onze praktijkregels

1 Als nieuwe patiënt dient u een geldig legitimatiebewijs en verzekeringspasje te overhandigen bij uw eerste bezoek.
2 Geef bij ieder bezoek gewijzigde gegevens door (adres, verzekering, gezondheid).
3 Bij uw eerste bezoek wordt u gevraagd een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Deze lijst is van belang om risico’s in te schatten en complicaties te voorkomen en wordt regelmatig gecontroleerd.
4 Bij binnenkomst wordt u verzocht zich aan de balieassistente te melden, die de behandelaar op de hoogte brengt van uw aanwezigheid.
5 Bij verhindering dient u dit 24 uur vooraf te melden, afspraken langer dan 45 minuten 36 uur. Verzuimt u uw afspraak na te komen, dan wordt voor de verloren tijd per minuut €1 in rekening gebracht.
6 U wordt verzocht de beltoon van uw mobiele telefoon uit te schakelen zodra u de behandelkamer betreedt. In de wachtkamer is bellen toegestaan zolang u dit doet zonder andere patiënten of de balieassistente te storen.
7 Onze facturen worden verzorgd door Infomedics. Zij sturen de rekening naar uw verzekering, waarna  u een restnota ontvangt voor het deel dat niet vergoed wordt. Dit is een service waaraan u geen rechten kunt ontlenen.
8 Heeft u geen tandartsverzekering? Dan verzoeken wij de rekening direct na afloop van uw bezoek te betalen. Als u betalingsproblemen verwacht, dan dient u dit vooraf (voordat u een behandeling start) kenbaar te maken.
9 Huisdieren mogen niet mee de praktijk in. Voor hulphonden geldt deze regel niet.
CONTACT
HANDIGE LINKS
www.mondzorgkosten.nl
www.vergelijkmondzorg.nl
www.allesoverhetgebit.nl

PRAKTIJKUREN
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag


Birdie Media, 2022
07.45 - 17.00
07.45 - 17.00
07.45 - 17.00
07.45 - 17.00
   gesloten

PARTNERS
Zijpendaalseweg 61a
6814CD Arnhem

026-4434993
info@tandartsraktoe.nl

Terug naar de inhoud