Tandarts Arnhem | Eerste bezoek - Tandarts Arnhem

Ga naar de inhoud
Controleer altijd telefonisch of wij op het moment nog nieuwe patiënten aannemen.

De eerste keer
Een eerste afspraak duurt meestal zo'n 45 minuten. Tijdens dit eerste bezoek bespreken we met u uw wensen en verwachtingen. Er zal een mondonderzoek worden verricht (C11/C28). Er worden kleurenfoto’s en eventueel röntgenfoto’s gemaakt (X11/X21). Daarnaast wordt er een medische anamnese afgenomen. Uw tandheelkundige gegevens en foto’s, gemaakt door uw vorige tandarts dient u (het liefst per mail) van te voren op te laten sturen. Bij het eerste bezoek moeten deze gegevens aanwezig zijn. Aan de hand van het onderzoek en de foto’s zullen wij u zo duidelijk mogelijk informeren over de toestand van uw gebit en tandvlees.
 
Indien u geen tandartsverzekering heeft dient u de kosten van het eerste bezoek aan de balie te voldoen.               
 
Behandelplan en kostenbegroting
Aan de hand van onze bevindingen en uw wensen wordt er een behandelplan met kostenbegroting op schrift gesteld zodra de kosten 250 euro overschrijden. Afhankelijk van de omvang van het plan kan het nodig zijn hier een aparte afspraak voor te maken of gebitsmodellen te vervaardigen, ook hierover wordt u geïnformeerd. De begroting is geen offerte, maar een indicatie van de te verwachten kosten. Houd rekening met een mogelijke afwijking van zo'n 15% hoger of lager. Indien u toch af mocht zien van behandeling, betaalt u slechts de kosten voor het opstellen van het plan (C28) en eventueel gemaakte foto's (X11/X21).
 
Mee te nemen
Neem voor uw eerste bezoek een geldige verzekeringspas mee, geldige identificatie en een lijst van uw eventuele medicatie.
CONTACT
HANDIGE LINKS
www.mondzorgkosten.nl
www.vergelijkmondzorg.nl
www.allesoverhetgebit.nl

PRAKTIJKUREN
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag


Birdie Media, 2022
07.45 - 17.00
07.45 - 17.00
07.45 - 17.00
07.45 - 17.00
   gesloten

PARTNERS
Zijpendaalseweg 61a
6814CD Arnhem

026-4434993
info@tandartsraktoe.nl

Terug naar de inhoud